Entry söker en projektadministratör!

VI söker nu en projektadministratör. Gå in på Karriär och läs!!!

Entry ska projektera och bygga E18 Köping - Västjädra!

Trafikverket har tilldelat Entry uppdraget att i totalentreprenad projektera och bygga om motortrafikleden till en motorväg mellan Köping och Västjädra. Sträckan utgör den enda delen av E18 som inte är utbyggd till motorvägsstandard på sträckan mellan Örebro och Stockholm. Projektet innehåller ca 25 km väg, 4 trafikplatser, 13 betongbroar och 14 rörbroar. Orderingången är på strax under 800 mkr och projektet planeras att slutföras år 2025.

Vi på Entry är oerhört glada och stolta och ser ödmjukt fram emot ett spännande projekt!

Nu löper i vanlig ordning en avtalsspärr om 10 dagar.

Nytt projekt i Kumla!

Entry har blivit tilldelade ett nytt projekt i Kumla! Projektet omfattar cirka 2500 meter bullerskyddsskämar i centrala Kumla. Projektet, en utförandeentreprenad, utförs i trafikerad miljö, där vi kommer arbeta intill diftsatt järnvägsanlägggning. Beställaren är Trafikverket och projektet startar omgående efter kontraktsskrivning. 

Välkommen Joakim!

2021-08-02

Entry fortsätter att växa!

Låt mig presentera våran senaste tillkomna medarebetare, Joakim Cederlund.
Joakim bor i Nora med sin sambo och har två utflugna barn. Han har hunnit bli 54 år och 32 av dom har han arbetat på Skanska.
Joakim säger att det ska bli väldigt spännande att börja i ett relativt nystartat bolag.
Några projekt som han är särskilt stolt över är när dom gjorde första förlängningen av landningsbanan på Örebro flygplats år 1999. På startmötet gjorde beställaren klart för dom att inte skulle klara sluttiden, vilket dom gjorde med marginal :)

Ett annat projekt som han är väldigt stolt över är ”Väg 55/56 östra förbifarten Katrineholm” vilket som flera numera Entry anställda var med och byggde.
Joakim tillsammans med Stefan Fors fick ta imot "Anläggningsforums kvalitetspris" i kategorin Investering Väg/Järnväg, av Infrastrukturministern! Snyggt!!

 På fritiden tycker Joakim om att röra på sig, Golf, padel, MTB, styrketräning. Och om det finns någon tid över så fiskar han gärna. Han tycker även om att laga mat men framför allt att äta god mat !!

Vi hoppas att du ska trivas hos oss Joakim! Varmt välkommen!

Nytt projekt i Nora

Entry har tilldelats ett nytt projekt i Nora. Projektet omfattar en cirkulationsplatsen som byggs för att uppnå en säkrare trafik samt för att erhålla en ny infart till ett nytt handelsområde. Entreprenaden, en utförandeentreprenad som utförs i trafikerad miljö, innebär i stora drag ny rivning av befintligheter, ny infartsväg, gatubelysning och en ny cirkulationsplats. Beställaren är Samhällsbyggnad i Bergslagen och byggstart sker efter semestern. 

Välkommen Emanuel!

2021-05-21

Vi växer än mer!

På måndag är det dags för att återigen välkomna en ny medarbetare, Emanuel Molin.
Han kommer börja som arbetsledare på Entry.
Likt många andra på Entry kommer Emanuel från Skanska där han både ha varit på "Stora projekt" och "Väg och anläggning". Med både varierande projekt och beställare så avslutar han på ett projekt där dom grundlägger för byggnationen av en cyklotron avdelning vid USÖ för utökad cancerbehandling. 
Emanuel är uppvuxen i Ludvika, Dalarna men är idag bosatt med sin familj i Örebro, fritiden tillbringar han med familjen, träning och naturen. 

Vi på Entry välkomnar Emanuel!

Välkommen Mattias!

2021-05-17

Idag hälsar vi Mattias Stray välkommen på sin första dag som anställd hos Entry!

Mattias har haft sin praktik hos oss under tiden han läste till CAD-konstruktör och vi tog tillfället i akt att erbjuda honom fortsatt anställning när han nu tog sin examen.
Det är full fart på Mattias. Hittar du inte honom som instruktör i Padel-hallen så kan du lyfta blicken för då svävar han bland molnen då han också är fallskärmshoppare. Men som person utstålar Mattias ett lugn och det ska bli roligt att se honom fortsätta utvecklas hos oss.
Mattias kommer vara med och göra färdigt projektet i Västerås, där han varit med under sin praktikperiod.
Vi är otroligt glada att du valde att stanna hos oss!

Välkommen Elias!

2021-04-29

Det är dags att välkomna en ny medarbetare till Entry.

På måndag gör Elias, en yngre version av en Aronsson entré och han kommer gå på projektet i Malung till att börja med. Elias har jobbat några år i branschen och kommer senast från NRC. Med sin unga ålder på 24 år blir han en junior som vi ska lära allt vi kan. Elias upplevs lugn och trygg, vi tror att han kommer växa snabbt i sin roll.

Elias tycker om att spela innebandy på sin fritid, men det har inte blivit så mycket sen pandemin. Han är också en golfare. Elias köpte en lägenhet för inte så länge sen som han har renoverat, men han säger själv att det alltid finns saker att fixa till om man vill.

Välkommen till Entry!

Välkommen Linn!

2021-04-16

Vi blir ännu fler!

På måndag börjar även Linn Sohlman på Entry.
Linn har jobbat flertalet år som miljösamordnare, projektingenjör och arbetsledare i olika infrastrukturprojekt.
Hon är en lugn och bestämd person som gillar utmaningar och trivs bäst när hon jobbar i team. 
Fritiden ägnar hon åt att umgås med familjen, promenera med hunden samt gräva i trädgården vid det nyinköpta huset i Kilsbergen.
Vi ser fram emot att lära känna dig!

Välkommen till Entry!!

Välkommen Gustav!

2020-04-16

Entry fortsätter växa!

Vi välkomnar Gustav Ingberg till företaget. Gustav har som många andra jobbat på Skanska tidigare men kommer senast från konsultbolaget Reijlers. Gustav är född och uppvuxen Örebroare men har bott några år i Stockholm och nu är det dags att komma hemåt vilket vi är otroligt glada över.
Gustav kommer jobba som projekteringsledare och kommer vara pappaledig en stund. Så efter sommaren sätter han igång på riktigt.
På sin fritid hänger Gustav med sin 1-åring och sin sambo. Han tycker om att laga mat och spela basket, sen är padel ett intresse, som för många andra.
Varmt välkommen!

Välkommen Hans!

2021-04-01

Entry växer!

Vi välkomnar vår nya medarbetare Hans Aronsson som kommer från Väse. Hans har jobbat som anläggare i hela sitt liv, han spenderade 33 år hos NCC och han säger att han trivs så bra för att man får vara ute hela dagarna. Han har jobbat borta de senaste åren och tycker att det passar honom. När han sedan kommer hem och har tid över, spenderar han även den utomhus då hans största intresset är golf. Hans kommer börja sin karriär hos oss och anslut till väg 66 i Malung. Vi hoppas att du ska trivas.

Välkommen!

Välkommen Allan!

2021-02-25

På måndag är det dags att välkomna Allan Einarsson till oss på Entry. 

Allan har jobbat inom bygg och anläggning sedan han gick ur skolan -75 så det känns tryggt att han kommer vara ett av naven på Väg 66 Östra Tandö – Bu. Han bor också nästgårds, i Äppelbo som ligger 3 mil söder om Malung.
Allan har tidigare jobbat för PEAB och har bland annat varit med och byggt flygplatsen i Sälen. 
Allan är en aktiv karl och åker både MC och skidor, han jagar, fiskar och orienterar. Kanske kan han vara ansvarig för att hålla igång fysiken hos medarbetarna på projektet.
Varmt välkommen! 

Välkommen Fredrik!

2021-02-22

Idag välkomnar vi vår nya kollega Fredrik Melvinger till Entry!

 Fredrik kommer som flera andra gå in som arbetsledare på vårat projekt Väg 66 Östra Tandö – Bu i Malung. Han har de senaste åren jobbat som arbetsledare på Skanska och har dessförinnan varit maskinförare flertalet år inom samma företag. Han är varm och trygg och vi ser fram emot att se honom utvecklas i sin roll som arbetsledare.

Fredrik är bosatt i Norrköping med sin familj och spenderar somrarna i skärgården där båten är familjens gemensamma samlingspunkt. Vintern spenderas längtandes efter sommaren😊

Välkommen ombord på detta skepp!

Välkommen Jennifer!

2021-02-17

Vi på Entry välkomnar vårt senaste tillskott Jennifer Albertsson som kommer ha rollen som kontorschef och ha hand om det mesta som ingen annan har hand om. (Hon tog över rodret direkt och skrev sin egen presentation?!)  

Jag har jobbat inom de flesta branscher, allt från att se till att godståg rullar till många år inom missbruksbehandling. Senast kommer jag ifrån Exact där jag jobbat i några år som mättekniker. Jag har bland annat gjort utsättningen på Northvolts batterifabrik i Västerås. Jag hoppas kunna tillföra mycket och vara ett stöd för alla kollegor med min förmåga att lära mig snabbt och att jonglera många bollar samtidigt. Sen är jag dessutom nästan alltid glad!! När jag inte jobbar hittar ni mig på padelbanan eller i skogen på en MTB, löpandes eller gåendes med mina två hundar. Välkommen!

Välkommen Emir!

2021-02-15

Entry välkomnar vår nya medarbetare Emir Metic!

Emir går omgående in i rollen som projektledare och tar styrpinnen för brobytet i Skinnskatteberg. Emir har en civilekonomexamen och kommer senast ifrån Skanska där han jobbat som projektingenjör i flertalet år. Han är en snabblärd och driven person som alltid har ordning och reda kring sig. På fritiden ägnas majoriteten av tiden på familj, vänner och träning. Den ny införskaffade motorcykeln är en annan favoritsyssla. Välkommen till Entry! 

Välkommen Gustav!

2021-02-06

Entry välkomnar vår nya medarbetare Gustav Carlsson!

Gustav börjar på Entry redan på måndag, där han går in i en roll som arbetsledare i broverksamheten. Hans första anhalt blir vårt projekt i Sunne där produktionen nu börjar ta fart. Gustav har, trots sin unga ålder, erfarenhet från bro- och betongarbeten och framförallt en vilja att fortsätta utvecklas. På fritiden tycker han om att vara ute i naturen, fiska och åka skoter. På bilden ser vi en rejäl fångst. Välkommen till Entry! 

Välkommen Johan!

2021-01-29

Entry välkomnar vår nya medarbetare Johan Lundborg!

Med närmare 30 år inom anläggningsbranschen stärker Johan upp Entrys organisation med sin gedigna erfarenhet. Att leda säkra, hållbara och lönsamma väg- och järnvägsprojekt är Johans grej. Han kommer närmast från Skanska där han haft ledande roller på bland annat Trafikverkets projekt Mälarbanan. På fritiden är Johan aktiv, med cykeln nära till hands. Han håller även branschmässigt hög klädkodsnivå, vilket är trevligt. Johan går omgående in i rollen som Produktionschef på projekt Väg 66 Östra Tandö – Bu. Välkommen! 

Välkommen Benga!

2021-01-07

Entry välkomnar vår nya medarbetare Bengt-Åke Gerhardsson!

Benga har i över 30 år jobbat inom anläggning. Med sin långa erfarenhet av brobyggen har han sett och gjort det mesta. Han är en allsidig och problemlösande person och är som bäst när det blir lite komplext. På fritiden kretsar livet kring en hel del motorsport. På Entry går Benga in i rollen som arbetsledare på brosidan och förstärker till att börja med vårt projekt i Sunne. Välkommen!

Nytt broprojekt i Skinnskatteberg!

Entry har tilldelats ett nytt broprojekt i Skinnskatteberg. Den befintliga bron, byggd 1900, är en valvbro i armerad betong med en spännvidd på 22,5 meter. Tidigare användes bron för vägtrafik men sedan ett antal år tillbaka har den använts som gång- och cykelbro. Kontraktet, en utförandeentreprenad åt Trafikverket, omfattar att byta ut bron till en likvärdig gång- och cykelbro vid nuvarande läge. Befintliga landfästen ska förstärkas och nya bron, i stål, förses med elskyddsanordning. Projektet startar omgående efter kontraktsskrivning. 

Välkommen Mårten!

2021-01-04

Entry välkomnar vår nya medarbetare Mårten Leimar!

Mårten var en gång i tiden känd för sin returförmåga under korgarna. Detta blir ett bra komplement till lagbygget där vi redan besitter en och en annan guard. Vi ökar även på NBA snacket vid fikat, vilket är glädjande nyhet i sig. I rollen som Kalkylingenjören med inriktad på bro- och betongkonstruktioner kommer Mårten med sina mångåriga erfarenheter att vässa vårt anbudsarbete ytterligare. På fritiden blir det en del aktiviteter ute i naturen. Välkommen!

Välkommen Sebastian!

2020-12-30

Entry välkomnar vår nya medarbetare Sebastian Alm!

Sebastian är bekant och tidigare arbetskollega till de flesta på Entry. Han är en allsidig karl, med ett stort intresse för maskiner, vare sig det är grävmaskiner, snöskotrar eller pistmaskiner. Familjen, fjällen och jakt med hundarna är något som ger Sebastian energi. På Entry kommer Sebastian ha rollen som Arbetsledare med ansvar för bland annat produktionsledning och masshantering med innehållande miljösamverkan. Välkommen!

Välkommen Fredric!

2020-12-22

Entry välkomnar vår nya medarbetare Fredric Pettersson!

Fredric har en bred erfarenhet från flertalet roller inom infrastruktur. Han har länge jobbat inom järnvägen innan han sadlade om till mättekniker. De senare åren har Fredric jobbat som kalkylingenjör där hans skill för planering och struktur kom väl tillhands. På fritiden blir det en del familjehäng, träning och husfix. På Entry tar Fredrics sig an rollen som Planeringsspecialist där hans ansvar ligger i att utveckla vårt planeringsarbete och samtidigt stödja våra olika projekt i deras planering. Välkommen!

Årets julgåva - SOS Barnbyar

I år har Entry gett en julgåva till SOS Barnbyar. En julgåva som ger fler barn en chans att få växa upp med trygga vuxna, i sammanhang fyllda av omtanke.

God jul och gott nytt friskare 2021!

Välkommen Ida!

2020-11-30

Entry välkomnar vår nya medarbetare Ida Sohlman!

Ida har en bakgrund från olika branscher där framförallt intresset för att lära sig nya saker är starkt. Som bilden antyder är Ida en glad typ, en som ägnar mycket tid åt hund (och häst) och är således ofta ute i naturen. Ämnen som miljö och hållbarhet vuxit sig starka, något Ida ser fram emot att utveckla.  Nu blir det nya utmaningar på Entry och rollen som arbetsledare/projektingenjör! Ida börjar hos oss den 1 december och kommer framför allt bidra i projekt Väg 66 Östra Tandö – Bu. Varmt välkommen!

Välkommen Malin!

2020-11-12

Entry välkomnar vår nya medarbetare Malin Björklind!

Malin har i ett flertal år jobbat med anläggningsprojekt, majoriteten på järnvägen och med Trafikverket som kund. Hon är en snabblärd person med mångsidiga skills. Utanför jobbet är hon gärna ute i naturen med hunden, renoverar ett torp med sin sambo och jäser cider. Malin börjar hos oss den 16:e november och kommer bidra i flertal projekt, välkommen!

Information om Covid-19

2020-11-11

Vi följer noggrant rekommendationer och riktlinjer från myndigheter och regeringar på de geografier vi verkar inom. Vi förhåller oss till dessa instruktioner och uppdaterar våra medarbetare i enlighet med dem. Vi uppmanar medarbetare att arbeta hemifrån om möjligt samt att tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten hanteras digitalt alternativt skjuts upp. Vårt kontor i Örebro är öppet men vi avråder från spontana fysiska besök. 

Läs mer på folkhälsomyndighetens hemsida, länk

Nytt vägprojekt mellan Malung och Sälen!

2020-11-06

Entry har tilldelats ett nytt vägprojekt! Projektet är beläget vid Västerdalälven i ett till största delen öppet odlingslandskap med en mycket tilltalande landskapsbild med särskilt fina utblickar över älven och det gamla kulturlandskapet. Väg 66 har stor betydelse för såväl Malungs kommun som de stora turistanläggningarna i Sälenfjällen. Under vintersäsongen är trafikintensiteten tidvis hög, med toppar på cirka 9 000 fordon/dygn. Projektet mellan Östra Tandö-Bu i Malungs kommun är 7 km lång och har låg standard jämfört med övriga delar av väg 66 mellan Malung–Sälen. Vägen är smal, sikten är dålig vid flera backkrön och det finns flera snäva kurvor utmed sträckan.

Kontraktet, en totalentreprenad åt Trafikverket, innebär ombyggnation av befintlig väg till förbättrad standard, varvid ca 2,5 km i nysträckning. Fyra broar ska anläggas, varav två är i betong och två rörbroar. Det ingår även flera kilometer gång- och cykelvägar samt sidovägar. Utöver det ska en hel del VA, belysning och räcke anläggas. Projektet startar omgående efter kontraktskrivning. 

GC-bro över Frykensundet

2020-10-26

Entry har tilldelats ett nytt projekt! Projektet omfattar nybyggnad av en gång- och cykelbro över Frykensundet med anslutande väg i Sunne. Bron ska utgöra en länk i cykelvägnätet och binder samman de centrala delarna av Sunne med området Torvnäs som kommunen avser att exploatera med bostäder och annan serviceverksamhet. Bron, en ca 95 m lång samverkansbro i tre spann, är tekniskt utmanande med en underbyggnad av betong, ett bärverk av stål och överbyggnad i betong. Grundläggningen består av pålar både på land och i vatten och kräver en del temporära konstruktioner. Projektet, en utförandeentreprenad åt Sunne Kommun, avser att starta omgående efter kontraktsskrivning.

Entrys nya VD, Mats Lindahl

2020-09-04

Välkommen, Entrys nya VD, Mats Lindahl!

Mats Lindahl går in som ny VD och delägare för Entry AB. Han kommer närmast från Skanska som Regionchef och dessförinnan har han haft ledande chefsroller sedan 1998. Mats tillträder sin nya roll omgående.

Vi är stolta och glada över att kunna presentera Mats Lindahl som delägare och VD efter en framgångsrik rekrytering. Mats erfarenhet från anläggningsbranschen och i synnerhet med Trafikverket som kund är en ovärderlig tillgång. Mats är en omtyckt, erfaren och kompetent ledare som har djup förståelse i hur man skapar driv och engagemang i en komplex verksamhet. Vi är övertygad om att Mats är rätt person att utveckla bolaget till framgång.

Nytt projekt tilldelat!

2020-09-01

Entry har tilldelats ett nytt projekt! I tuff konkurrens har vi tagit hem tilldelningen av Bro över GC-väg, väg 539 Björnövägen i Västerås. Projektet innebär nybyggnad av planskild korsning för gång- och cykeltrafik under Björnövägen i östra Västerås. I dagsläget passeras Björnövägen i samma plan med trafikljus. Planskildheten kommer bidra till en säkrare och mer effektiv trafiksituation för både trafikanter och cyklister. Förutom en plattramsbro i betong innehåller projektet stödmurar, nydragning av gång- och cykelvägar, omläggning av ledningar, busshållplatser och belysning. Projektet, en utförandeentreprenad åt Västerås stad, avser att starta omgående efter kontraktsskrivning.

Tack Mattias!

2020-08-27

Mattias studerar vanligtvis till CAD-konstruktör men har under sommaren haft praktik hos oss på projekt Solvarbo. Där har han haft en bred roll där han kuggat i ordentligt och bildat ett starkt team tillsammans med Niclas och Anders. Mattias, med en bakgrund som smed, har imponerat och tagit ansvar utöver förväntan. Vi är väldigt nöjda och vår förhoppning är att vi får se Mattias igen i en framtida roll hos oss när studierna är avklarade. På bilden ser vi Mattias posera intill betongbron i Solvarbo.

Tack för ditt engagemang Mattias och lycka till med studierna! 

Välkommen Jimmy!

2020-08-24

Entry välkomnar vår nya medarbetare Jimmy Karlsson!

Jimmy är en mångsidig person som trivs bäst i öppna landskap. På tal om musik så är dansbandsveckan något Jimmy håller högt. Han har lång erfarenhet från anläggningsbranschen, majoriteten på järnvägen där han är i sin essä. Jimmy är en kunnig, uthållig och pålitlig medarbetare som får saker gjort. Jimmy börjar hos oss i september. Välkommen!

 

Välkommen Stefan!

2020-08-17

Entry presenterar vår nya medarbetare: Stefan Fors!

Vi är glada att ha rekryterat Stefan till oss! Han har lång erfarenhet inom anläggningsbranschen där han ansvarat för ett flertal större projekt med Trafikverket som kund. Stefan kommer senast ifrån en roll som Projektchef på Skanska, där han även arbetat de senaste 33 åren. Stefan är en kompetent, karismatisk och lugn person, en ledare som ser gruppens behov före sitt eget. Stefan börjar hos oss i september. Varmt välkommen!

Solvarbo 

2020-07-03

Här kommer en sommarhälsning från vårt pågående projekt i Dalarna.

Arbetet pågår intensivt för att hinna färdigt bron till järnvägens sommarstopp då den ska lanseras in. En tuff tidplan där vi ligger i fas. Första gjutningen är genomförd och vi har bra koll på kvalitet och arbetsmiljö. Vi har valt att ha högre krav på säkerhet än vad förordningar och beställare kräver. Bland annat använder vi alltid handskar och skyddsglasögon. Trots en väldigt varm period så är det en förmån att få jobba i ett så fantastiskt landskap med en härlig natur och dramatisk terräng.

Välkommen Anncristine!

2020-06-01

Entry välkommen Anncristine Eriksson!

Anncristine, mer känd som Kicki, har lång erfarenhet av bygg- och infrastrukturprojekt. Kalkyl och anbudsarbete är hennes expertis där egenskaper som struktur, flitighet och hängivenhet är utmärkande. Kicki är även en väldigt trygg och pålitlig person som passar väl in i Entry. Hon kommer från och med idag styra upp anbudsarbetet tillsammans med övriga medarbetare. Välkommen!

Välkommen Niclas!

2020-05-26

Entry välkomnar Niclas Westberg!

Niclas har jobbat i anläggningsbranschen i många år. En gång i tiden började han som dykare men har i flertalet år därefter varit ansvarig för stora och komplexa bro- och betongkonstruktioner. Han är en stjärna på problemlösningar och leder produktionen ständigt framåt. Niclas börjar hos oss i juni och går skarpt in i våra befintliga entreprenader.

Välkommen Nijaz!

2020-05-18
Entry utökar personalstyrkan med Nijaz Mehmedovic!

Nijaz är en strukturerad, driven och kommunikativ person som är bra på att se helheten i projekten. Han har i sin tidigare roll ansvarat för mångdiciplinära väg-, bro-, järnvägsentreprenader runt om i Mellansverige. Nijaz kommer börja hos oss under nästa vecka och bidra till vår verksamhet på flertalet plan. Välkommen!

Välkommen Anders!

2020-04-14
Entry presenterar vår nya medarbetare: Anders Karlsson

Anders har cirka femton års erfarenhet inom flertalet roller i branschen. Han är väldigt flexibel med ett brett spektra av kompetens inom flertalet teknikslag från väg-, mark- och järnvägsentreprenader. Men framförallt är Anders en stabil och trygg person med mycket energi och sunda värderingar. Anders kommer att omgående gå in och stötta i våra befintliga entreprenader/uppdrag. Välkommen!

Nytt uppdrag

2020-03-27
Entry har erhållit ett nytt uppdrag. Det är en totalentreprenad åt Trafikverket som tagits i tuff konkurrens. Vi ska projektera och bygga nya järnvägsbron i Solvarbo mellan Fagersta och Borlänge. Projektet innehåller alla teknikslag. Förutom ny bro som ska lanseras in så är det rivning och uppförande av BEST samt ombyggnad av väg. Projektering har redan påbörjats för att klara de tuffa tiderna i kontraktet. Vi tackar för förtroendet.