Lediga tjänster

Entry söker en Projektadministratör
Att jobba som Administratör hos oss
Vi vet av personlig erfarenhet att ett team byggs bäst genom att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför en kollega med ett driv och kreativitet som vill få frihet och möjlighet att utveckla sin egen roll tillsammans med oss.
Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och att vara en förebild.

Att vara administratör hos oss innebär att vara spindeln i nätet. Arbetsuppgifterna kommer vara en blandning av att vara ansiktet utåt när det kommer besökare till arbetsplatsen och att hålla arbetsplatsintroduktion till de i projektet. Många uppgifter handlar om administration, det kan vara uppföljning av dokument som vi måste lämna in löpande. Det kan vara att ta fram vissa uppgifter kring laster på lastbilar eller vara behjälplig när en klimatrapport ska följas upp. 
Du kommer också se till att allt på platskontoret fungerar med allt från inköp av varor, drift och underhåll av kontoret, bokning av utbildningar och städning, till IT och se till att alla läser och fyller i rätt dokument. Arbetsuppgifterna är många och varierande men med rätt person på plats, som klarar att ha många bollar i luften samtidigt utan att bli stressad är det ett otroligt fritt och roligt arbete. Du kommer få en bra introduktion och det finns alltid någon att fråga. Vi behöver att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga och med tanke på att du kommer utföra många uppgifter så är ordning och reda ett måste.

Är du den vi söker?
För att du ska trivas i rollen hos oss behöver du vara flexibel men samtidigt beslutsam. Du ska ha god samarbetsförmåga och trivs med ett högt tempo utan att bli stressad och du har lätt att få kontakt med andra människor. 
Då vi har projekt och platskontor runt om i landet förekommer resor i tjänsten, men första projektet är ca 4 år och stationerat i Hallstahammar (E18 Köping-Västjädra). Vi söker dig som är självgående, lösningsfokuserad och har ett eget driv och det är viktigt att du vågar ta egna initiativ. Att du pratar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar B-körkort med tillgång till egen bil är ett krav.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid med en provanställnings på 6 månader
Arbetsområde: Första projektet E18 med etablering i Hallstahammar 4 år. Därefter Mellansverige.

Ansök nu
Ansök idag eller senast 2021-12-31 genom att maila till info@entrygroup.se. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringsansvarig Jennifer Albertsson, info@entrygroup.se 0736389619. Välkommen med din ansökan!

 Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhällets mångfald av människor, och att alla får samma förutsättningar för att trivas och utvecklas.

 


Karriär och utveckling

Infrastrukturprojektet ställer idag mycket höga krav på kompetens inom en rad områden. Allt från, design, planering, inköp, teknik, arbetsmiljö, samverkan, hållbarhet, ekonomi, ledarskap, projektledning till utförande och överlämnande. Entry är en entreprenör som med hjälp av sina medarbetare och sitt nätverk av partners tar ett helhetsansvar, driver kostnadseffektivitet och jobbar med ständiga förbättringar för att möta kundens krav och förväntningar.

Entry strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsgivare och vill ge samma möjligheter till alla. Vi tror på att ha en bred personalsammansättning och vill därför att både kvinnor och män i alla åldrar och med olika bakgrund ska känna sig varmt välkomna till oss.


Spontanansökan?

Hör av dig till oss. Skicka dina kontaktuppgifter till Jennifer Albertsson för att påbörja resan mot spännande projekt.